De BAGGERAPP is één van de interactieve kaart applicaties die ANS Baggermanagement en ANS Verkeer & Ruimte gezamenlijk hebben ontwikkeld. De applicatie is toegespitst op baggerwerken voor gemeenten en waterschappen. De applicatie sluit aan op bestaande ruimtelijke informatie en biedt u de mogelijkheid om baggertaken bij te houden in een op maat gemaakt online platform.

> Bekijk een demo van de BAGGERAPP (tijdelijk niet beschikbaar)

> Bekijk het filmpje over de BAGGERAPP

Iedereen ziet dezelfde waarheid met de BAGGERAPP

Alle modules maken gebruik van dezelfde data dus iedereen krijgt dezelfde informatie te zien. Ongeacht de functie van de medewerkers. Hierdoor kan geen miscommunicatie ontstaan over het werk.

baggerappRealtime inzicht

Alle registraties in de BAGGERAPP worden in de cloud opgeslagen en direct gedeeld met andere gebruikers waardoor het een real-time weergave geeft van de status en voortgang van het werk. Al onze uitvoerders en machinisten gebruiken een tablet met internetverbinding waarmee zij de BAGGERAPP raadplegen en registratie in het veld kunnen uitvoeren.

Grondstromenmanagement in kaart gebracht

De BAGGERAPP verzorgt digitale registratie rondom het baggeren met alle benodigde informatie bijvoorbeeld de ontgravingslocatie, kwaliteit, kwantiteit en bestemming van het te baggeren materiaal. Dit is via de interactieve kaart te raadplegen. De app maakt de koppeling met de digitale begeleidingsbiljetten, waardoor de grondstromenregistratie van ontgraving tot aan bestemming volledig gedigitaliseerd en inzichtelijk is. De grondstromenbalans is real-time te volgen.

Registreert alle klantenafspraken

De gebiedscoach en het klantcontactcentrum registreren alle gemaakte afspraken in de BAGGERAPP. Deze zijn per locatie real-time zichtbaar, ook voor de kraanmachinist die in het veld staat.

Meer weten over de BAGGERAPP

Wilt u meer informatie over de BAGGERAPP? Neem dan contact op met Belinda Boekee via 020 76 70 130 of stuur een e-mail naar 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden.

-ANS-2019-

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com