Kleinschalig nuttig toegepassen van baggerspecie  is ook rendabel te maken. Het voorkomt onnodig transport van baggerspecie. Het werkt dus milieuvriendelijk en kostenbesparend. Dit geldt niet alleen voor grotere werken van waterschappen en provincie vanuit landelijk gebied, maar ook voor kleinere werken in bijvoorbeeld bebouwd gebied door gemeentes. De totale kosten voor het baggerwerk kunnen hierdoor omlaag. ANS Baggermanagement verzorgt het voor opdrachtgevers van baggerwerk om dit in eigen beheer te doen of voor de aannemers van het werk tijdens de uitvoering.

Bekend zijn de groot- of middelgrootschalige nuttige toepassingen, veelal op initiatief van waterschappen. Vaak worden oevers op kleine of grote schaal ontwikkeld of geluidswallen afgedekt. ANS Baggermanagement heeft ervaring met het verzorgen van dergelijke grootschalige bodemtoepassingen, zoals het ontwikkelen van natuur in zandwinputten onder andere door deze te verontdiepen met baggerspecie (zie ook projectenoverzicht).

Uit ruim 7 jaar ervaring met kleinschalige toepassingen weten we dat bij de aanpak hiervan andere vereisten om de hoek komen kijken (zie ook projectenoverzicht). ANS Baggermanagement verteld u graag meer over onze ervaringen en de mogelijkheden van klein- en grootschallig nuttig toepassen van baggerspecie.    

alt

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com