Iedere dag weer zetten wij ons in voor een veilige en leefbare omgeving. Met onze monitoringstools en adviezen kunnen onze opdrachtgevers oevers, bruggen, sloten en rivieren effectief onderhouden. De kracht die de bedrijven van de ANS Adviesgroep aan elkaar bindt is verwoord in ons motto: 'elkaar kennen is elkaar versterken’. De netwerken van de bedrijven samen zorgen voor een hoge kwaliteit dienstverlening naar onze klanten. De ANS Adviesgroep staat garant voor een continue prikkel van de ondernemerszin en de optimalisatie van de dienstverlening. Tot de ANS Adviesgroep behoren:

ANS Baggermanagement: een management adviesbureau dat gespecialiseerd is in het adviseren van organisaties bij het bijzonder onderhoud van watergangen. Denk hierbij aan kleinschalig baggerwerk, GWW-contracten en nuttige toepassingen van grond en baggerspecie.

ANS Verkeer en Ruimte: een adviesbureau dat zich specifiek richt op het ontsluiten van data/informatie en het begrijpelijk visualiseren van complexe ruimtelijke en mobiliteitsvraagstukken.

ANS Risicomanagement en SAM BV hebben hun krachten gebundeld en zijn per 1 oktober 2018 verder gegaan onder de naam SAM BV. Voor meer informatie: www.sambv.nl

4 bloks website groep home nieuw

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com