Als ANS Kunstwerken, onderdeel van ANS adviesgroep, ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Zowel (semi)overheid als particuliere sector.
Wij adviseren bij onderhouds- en nieuwbouwprojecten. Vanaf de planfase tot en met de overdracht fase zijn wij inzetbaar als een waardevolle gesprekspartner en kunnen ook daadwerkelijk meewerken met de totale totstandkoming van een project.

ANS Kunstwerken voert vooronderzoeken en inspecties uit voor onderhoudsprojecten. Hiervoor kan vanaf het water gebruik worden gemaakt van een V-drone. Deze geavanceerde boot heeft een aantal zeer gevoelige camera’s aan boord, die zelfs in troebel water duidelijke onderwateropnames kunnen maken. De onderkant van een brug hoeft niet meer per boot geïnspecteerd te worden. De drone vaart op afstandsbediening, waarbij de beelden van de camera’s op schermen vanaf de kant kunnen worden gevolgd.
> Lees meer over de V-drone

Ook metingen en opnames vanuit de lucht zijn mogelijk om. ANS kunstwerken beschikt over een drone die voorzien is van een HD-camera. Gekoppeld aan een aantal referentiepunten kunnen metingen worden gedaan, met een nauwkeurigheid van 20 millimeter. 

Bij nieuwbouwprojecten kunnen we u begeleiden. Bij het opstellen van planstudies, projectplannen, contracten en aanbestedingsdocumenten. Ook het begeleiden van de uitvoering tot en met de oplevering, behoren tot de werkzaamheden die wij kunnen verzorgen.

Onze kennis en vaardigheden zijn inzetbaar aan zowel de opdrachtgevers- als de opdrachtnemerskant van een project.

 

V Drone klein

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com