GWW Legal Services is uw partner voor de contractvorming en stelt contractdocumenten op die passen binnen een juridisch/administratief kader zoals de UAV-GC 2005, RAW- UAV ’89, E&C UAV ’89 en EMVI UAV '89.

De vraagspecificatie als onderdeel van deze contracten bestaat onder meer uit objecteisen en proceseisen. In beide onderdelen worden eisen aan de taken en verantwoordelijkheden van partijen beschreven. Ook wordt hierin de kwaliteitsborging vastgelegd. Het contract wordt gecompleteerd met de Basisovereenkomst en de annexen behorende bij de vraagspecificatie. Wij stellen projectspecifieke contracten op. Daarbij maken wij gebruik van onze kennis van bouwprocessen, technisch inhoudelijke ervaring en juridische expertise.

GWW Legal Services begeleidt voor haar klanten (complexe) aanbestedingsprocedures. In alle in de ARW 2005 voorkomende aanbestedingsprocedures, van openbaar tot concurrentiegerichte dialoog heeft GWW Legal Services ruime ervaring. Aanbestedingen dienen transparant en objectief te verlopen. Met GWW Legal Services doorloopt u zorgvuldig de juiste stappen. Wij adviseren u bij het bepalen en meewegen van de eisen en (kwaliteits) criteria die van de marktpraktijk.

< terug

 

ANS

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com